OVER MIJ

Ik ben Martine Homminga. Ik ben in 1995 afgestudeerd aan de opleiding voor Oefentherapie Mensendieck in Amsterdam. Oefentherapie Mensendieck is een paramedische behandeling gericht op houding en beweging en het voorkomen en behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat. In 2001 heb ik de opleiding post HBO voor kinderoefentherapie afgerond. Als gespecialiseerd kinderoefentherapeut behandel ik naast kinderen met een houdingsproblematiek ook kinderen met een motorische achterstand.

 

Acht jaar lang heb ik een eigen praktijk gehad in Drachten en was daarnaast werkzaam op een school (speciaal onderwijs) in Drachten. In 2003 ben ik naar Harlingen gegaan en heb ik een eigen praktijk gehad bij de maatschap Fysiotherapeuten in MCL Harlingen.

 

Sinds 2012 heb ik mijn eigen praktijk als Oefentherapeut Mensendieck en Kinderoefentherapeut bij Fysiotherapiepraktijk Rozengracht in Harlingen. Het werkt heel prettig om met zoveel verschillende disciplines onder één dak te zitten. Je kunt veel gebruik maken van elkaars kennis en kunde. Een groot voordeel voor de patiënten die er behandeld worden.

 

Momenteel geef ik presentaties op scholen over de invloed van het werken met smartphones, tablets, gameboys en computers op de wervelkolom van kinderen in de groei. Door te letten op de juiste houding kunnen veel klachten worden voorkomen. Naast het werken met kinderen heb ik veel ervaring met zwangerschapsgerelateerde klachten.

 

Martine Homminga

Contact

Rozengracht 24

8861 XZ

Harlingen

Adres:

 

06 212 832 13

 

Tel:

Facebook

Copyright 2013    Oefentherapie Harlingen                                                                                                                                                              Webdesign Multimediation & PARDAF.nl